• 0113 - 74 59 50
  • support@digisteun.nl
  • Goes, Stationsplein 9-11

SAMEN MAKEN WIJ DE DIGITALE MAATSCHAPPIJ VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK

Durf te vragen.... Wij helpen graag!

Hoe zorgt DigiSteun ervoor dat iedereen in de digitale maatschappij mee kan blijven doen? Wij geloven in de kracht van samenwerken. De kracht in er echt voor iemand zijn.  Wij bieden laagdrempelige digitale ondersteuning voor iedereen. Zo kan iedereen digitaal (blijven) meedoen!

Kijk hier voor de actuele agenda:

 

DigiSteun Punt in de Wijk / Dorp

DigiSteun Punt

Jong of oud: bij ons kun je altijd met al je digitale hulpvragen terecht, iedere vraag telt!
Wij bieden een 1 op 1 begeleiding (op afspraak of op afstand) in een laagdrempelige, veilige en gezellige omgeving. Door samen met jou praktisch aan de slag te gaan, helpen wij je verder digitaal op weg.

Zonder eigen apparaat ben je ook van harte welkom.

DigiSteun Desk

De DigiSteunDesk is het middelpunt van uw digitale hulpvraag. Digisteun heeft ondersteuning van zowel bedrijven als vrijwilligers die allemaal verstand hebben van hun vakgebied. Wij gaan dan kijken welke oplossing er het beste bij jou past.  Dus durf te vragen… We helpen graag!

Wat kan DigiSteun voor iemand betekenen?

Concept DigiSteun zet in op concrete, lokale oplossingen om mensen digitaal zelfverzekerder te maken, zodat zij kunnen blijven deelnemen aan de digitale maatschappij. Het concept DigiSteun is er voor iedereen met een digitale hulpvraag, ongeacht de doelgroep.

Tijdens het gesprek met de DigiSteun Hulpvrager wordt een beeld gevormd van de maatschappelijke context. De DigiSteun Hulpgever biedt direct praktische digitale ondersteuning of zoekt naar een passende oplossing.

Iedere digitale hulpvraag telt!

Ons team bestaat uit professionals, mensen in een werk-ervaringsplaats, stagiaires en vrijwilligers.

Team - Samen aan de Slag
Over DigiSteun

Wij Bouwen aan een Digitaal Vangnet Bouw jij ook mee? In het kader van Sociaal Ondernemen heeft DigiConsulent het concept DigiSteun – Digitaal Vangnet ontwikkeld. Tegen alle verwachtingen in, lopen nog steeds veel mensen tegen de digitale muur aan. Men heeft vaak geen idee waar je terecht kunt voor praktische digitale ondersteuning en waar je antwoord krijgt op een digitale hulpvraag. Het concept DigiSteun – Digitaal Vangnet biedt een laagdrempelige hulpstructuur voor digitale hulpvragers dicht bij huis. Hulpvragers zijn bijzonder dankbaar voor de aangeboden DigiSteun hulp.